ESF After School
Programmes Main Site

英基語言及學習中心

Special Announcement | Updates (1 Dec)
 

The Education Bureau (EDB) announced on 29 November that all face-to-face classes for all students will be suspended for two weeks until 13 December. (A continuation of the current suspension for Playgroup, Kindergarten, the lower and middle primary classes). Affected parents will be notified by email. 

Phone services are temporarily suspended. For enquiries, please reach us through emails at languagecentre@esf.org.hk.

Thank you for your understanding. Stay safe and well. 

ESF Language & Learning Centre

英基語言及學習中心按每個孩子的能力和需要設計合適的課程。我們的目標是按《幼年基礎階段》(EYFS) 的七大重點學習和發展範疇協助您的孩子成長 (按此了解更多關於《幼年基礎階段》)。我們深信游戲是幼兒發展和學習的基礎。因此,我們的課程以遊戲為本探究式學習為主導。

英基語言及學習中心是一所已在香港教育局註冊的教育中心。我們所有教師均擁有認可資格的資深幼兒教育工作者,同時已接受急救訓練,並在香港教育局(EDB)註冊。英基語言及學習中心提供愉快和支援空間,讓您的孩子在安全的環境下在情感、社交、生理和學術方面蓬勃成長。

學校註冊編號: 601098

地址

香港灣仔莊士敦道183-187號德業大廈2樓

電話

(+852) 2838 2276

傳真

(+852) 2838 2382

電郵

languagecentre@esf.org.hk

灣仔港鐵站A3出口->轉左至莊士敦道->在菲林明道口過紅綠燈->走至莊士頓道和菲林明道交界->莊士敦道183-187號德業大廈​

我們的辦公時間為: 

星期一至五  上午8時半至下午6時

星期六           上午9時至下午5時

星期日及公眾飯期假休息